Error message

• Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in drupal_settings_initialize() (line 747 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_configuration() (line 2637 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_page_cache() (line 2649 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_database() (line 2739 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_variables() (line 2759 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in Database::openConnection() (line 1744 of /var/www/html/includes/database/database.inc).

सूचना तथा समाचार

लाेकसेवा तयारी कक्षा सञ्चालन सम्बन्धि सूचना !!!!!!

लाेकसेवा तयारी कक्षा सञ्चालन सम्बधमा ।

जिरी नगरपालिका बाट आयोजित लोकसेवा तयारी कक्षा सञ्चालन हुने भएकोले मिति २०७५/०२/०२/  देखि एक हप्ता भित्र जिरी नगरपालिकाको कार्यालय निवेदन दिनु हुन यो सूचना प्रकाशित गरिएको छ ।

कर्मचारीहरुको विवरण

प्रस्तुत  विषयमा तहाँ मन्त्रालयको च.नं. ५९७३ मिति २०७५/०१/०३ को परिपत्र अनुसार यस कार्यालय वा अन्तर्गत रहेका कर्मचारीहरुको विवरण तपशिल बमोजिम रहेको जानकारी गराउँदै उक्त अद्यावधिक विवरणहरु

बिशेष नागर सभा २०७४/१२/०४ सम्पन्न भएकाे जानकारी

स्थानिय सरकार संचालन एेनमा व्यवस्था भए अनुसार जिरी नगरपालिकाको बिशेष नगर सभाका प्रमुख श्री टंक बहादुर जिरेलको अध्यक्षतामा मिती २०६४/१२/०४ गते सम्पन्न भयो र उक्त बिशेष नगर सभाबाट

१. योजना तथा कार्यक्रम संशोधन सम्बन्धमा ।

२. जग्गा नापी सम्बन्धि शुल्क सम्बन्धमा ।